10/10/2016

Sorteig de premis en el restaurant de paella de Barcelona, Cullera de Boix!

Per: Cullera de Boix

El restaurant especialitzat en arrossos de Barcelona Cullera de Boix sorteja premis gairebé cada setmana a través de les xarxes socials.

Si us agrada optar a premis relacionats amb el món de la cuina, estigueu atents a partir d’ara a les novetats que cada setmana es publicaran al Facebook del restaurant Cullera de Boix.

Des del mes d’octubre el grup hostaler ha engegat una promoció setmanal en la qual sorteja obsequis entre els usuaris d’aquesta xarxa social que comparteixin o posin un “M’agrada” a la publicació específica de la iniciativa.

Comptarà el triple la vostra participació en la iniciativa si compartiu la publicació de Cullera de Boix. En el cas que poseu només un ‘m’agrada’, comptarà només un cop

La promoció durarà una setmana, de dilluns a dilluns, i després es donarà a conèixer l’afortunat a la mateixa xarxa social. Hi haurà 10 dies per reclamar el premi a través de les xarxes socials o del web corporatiu del restaurant.

A més de sortejar àpats al restaurant, també s’oferiran col·leccions de la revista CUINA i de Sàpiens Publicacions, referents del sector gastronòmic i editorial.

Vaixelles, llibres i subscripcions a la revista CUINA!

Entre els premis trobareu subscripcions de sis mesos a la revista CUINA, la capçalera líder del sector a Catalunya. També se sortejaran subscripcions d’un any a la revista EXPERIÈNCIES, que són dos volums de la millor guia d’activitats que es poden fer al país.

Així mateix, podreu aconseguir una vaixella de 18 peces del Born 1714, amb un disseny inspirat en les peces originals que es mostren a El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona.

Els amants dels llibres de cuina també podran aconseguir la col·lecció Tota la cuina catalana de la A a la Z, una obra única i imprescindible per conèixer la nostra gastronomia, redactada i dissenyada amb la garantia de l’equip de la revista CUINA.

I per poder cuinar amb els més menuts de casa us oferirem la col·lecció completa Superxefs, a la cuina!, plena de receptes i consells de cuina. En concret, són quatre volums amb més de 200 receptes pensaves per nenes i nenes de 6 a 12 anys.

Tots els premis se sortejaran a través del Facebook de Cullera de Boix, amb difusió a les altres xarxes socials del grup.

¿Quieres recibir nuestras últimas recetas?

Subscriu-te al nostre newsletter i coneixeràs
les promocions, menús i l'última hora
de Cullera de Boix!