26/09/2016

Sortegem un sopar o dinar per a quatre persones en el restaurant de paella de Barcelona Cullera de Boix!

Per: Cullera de Boix

Cullera de Boix, un restaurant referent de paella a Barcelona, engega una promoció d’un mes en la qual premia amb un àpat en grup els clients que s’hi inscriguin.

Fins al 25 d’octubre sou a temps de participar en una nova promoció digital que enceta el restaurant Cullera de Boix, especialitzat en arrossos i paelles a Barcelona. Si sou dels primers a deixar les vostres dades i inscriure-us en aquest apartat, entrareu al sorteig d’un àpat per a quatre persones.

És a dir, si sou el guanyador podreu venir juntament amb tres amics o familiars a degustar el menú Cullera de Boix (sigui per dinar, sopar o el cap de setmana). Aquest menú consta dels principals plats segell de la casa, com és un entrant pica-pica, una paella de marisc i una crema catalana per postres.

 

 

En aquest enllaç teniu més detalls de la promoció. El guanyador es donarà a conèixer la setmana després del 25 d’octubre a través del web i les xarxes socials de Cullera de Boix. Tindreu 10 dies per reclamar el premi als llocs i adreces electròniques que descriu la promoció.

Participa aquí a la promoció del restaurant especialitzat d’arrossos de Barcelona Cullera de Boix.

¿Quieres recibir nuestras últimas recetas?

Subscriu-te al nostre newsletter i coneixeràs
les promocions, menús i l'última hora
de Cullera de Boix!