20/09/2016

El restaurant d’arròs de la Rambla a Barcelona Cullera de Boix, a prop de la Boqueria, es reforma!
Entrada del restaurant Cullera de Boix - Boqueria, ubicat al carrer Hospital nº 3 de Barcelona, on es pot menjar un bon arròs a tocar de La Rambla.
Entrada del restaurant Cullera de Boix – Boqueria, ubicat al carrer Hospital nº 3 de Barcelona, on es pot menjar un bon arròs a tocar de La Rambla.

Per: Cullera de Boix

El restaurant on es pot menjar la millor paella de Barcelona a tocar de la Rambla, el Cullera de Boix del carrer Hospital, s’ha renovat amb il·lustracions de GPS Lois.

Voleu descobrir quins són els proveïdors de Cullera de Boix i a quin lloc de Catalunya estan ubicats? Ho podeu fer d’una manera senzilla: veniu al restaurant Cullera de Boix – Boqueria i veureu a través d’un mapa de Catalunya d’on són els productors del grup (des de les empreses vinícoles fins a l’arròs Molí de Rafelet, passant per la pasta Sanmartí de caldes de Montbui i molts altres).

El mapa és una il·lustració a gran escala feta pel dissenyador barceloní GPS Lois, el qual també ha caricaturitzat l’entrada del restaurant amb una imatge de dos clients gaudint d’un àpat al restaurant. En aquesta porta també s’han incorporat jardineres i cistells tradicionals.

 

Aquests són alguns dels canvis destacats d’un restaurant especialitzat en arrossos a Barcelona, però no els únics. La gerència de Cullera de Boix – Boqueria ha pintat el local de color verd, hi han incorporat llums de disseny i han obert espais que aporten una sensació fresca i acollidora a tot el recinte. Un ambient ideal per poder degustar una de les millors paelles de Barcelona.

Reservar una paella al restaurant Cullera de Boix – Boqueria aquí.

¿Quieres recibir nuestras últimas recetas?

Subscriu-te al nostre newsletter i coneixeràs
les promocions, menús i l'última hora
de Cullera de Boix!