20/06/2016

Promocions i descomptes d’estiu a Cullera de Boix
Targetes de fidelització per esmorzars i dinars a Cullera de Boix.
Targetes de fidelització per esmorzars i dinars a Cullera de Boix.

Per: Cullera de Boix

El restaurant Cullera de Boix, que ofereix un dels menús de paella més tradicionals a la rambla de Barcelona, premia ara els clients fidels amb destacades promocions.

Sabeu quines són les novetats i les promocions de les quals ara com ara podeu gaudir a Cullera de Boix? Els tres restaurants especialitzats en arrossos i paelles de Barcelona premien amb àpats gratuïts els clients que omplin les targetes de fidelització.

El grup d’hostaleria ofereix dos tipus de targetes per als clients fidels: les d’esmorzars i les de dinars de menús de dia. Per cada deu àpats que feu en un dels tres restaurants que Cullera de Boix té al centre de la ciutat, n’aconseguireu un de gratuït.

Teniu tres opcions de restaurants per menjar, per exemple, una paella a tocar de plaça de Catalunya: una de més sofisticada al nou restaurant a la rambla de Catalunya; una altra, al local tradicional i originari del grup, ubicat a la ronda de Sant Pere (a prop de la plaça Urquinaona), i l’altra, al Cullera de Boix de tocar de la Rambla i el mercat de la Boqueria, al carrer Hospital.

A tots aquests establiments podeu demanar les targetes de fidelització, i un cop les ompliu podeu gaudir de l’oferta.

Demaneu arròs i emporteu-vos la cullera de boix
Una de les característiques del restaurant és que la paella o l’arròs ja no és sinònim de dijous. Cada dia podeu trobar un plat d’arròs al menú del migdia. Si trieu arròs, us endureu com a regal una cullera feta de fusta de boix. Es tracta d’un material molt preuat i d’alta qualitat que s’utilitza per remenar les paelles i els arrossos.

Tal com explicava el fundador de Cullera de Boix, Jordi Gabarrell, el nom del restaurant prové d’aquest material perquè el considera que “és un element que dona un segell de qualitat per a aquells que gaudeixen de menjar una bona paella i arròs casolà”.

Si demanes arròs, t’emportaràs de regal una cullera feta de fusta de boix, que és el segell de qualitat dels restaurants Cullera de Boix

A banda, s’ofereix una copa de cava gratuïta als clients de l’Hotel Urquinaona i Hotel Moderno que utilitzin el flyer promocional. Ambdós establiments inclouen (gestionats de manera independent) els restaurants Cullera de Boix – Urquinaona i Cullera de Boix – Boqueria.

Descomptes a BcnRestaurantes.com
Si sou clients previsors i busqueu ofertes gastronòmiques a internet, Cullera de Boix – Urquinaona ofereix un descompte del 10% a la pàgina web de BcnRestaurantes.com.

Reservar en el restaurant de paella de Barcelona Cullera de Boix.

¿Quieres recibir nuestras últimas recetas?

Subscriu-te al nostre newsletter i coneixeràs
les promocions, menús i l'última hora
de Cullera de Boix!