15/06/2016

El restaurant Cullera de Boix – Rambla estrena terrassa a Barcelona
La terrassa és ideal per menjar una paella a la rambla de Catalunya, a Barcelona
La terrassa és ideal per menjar una paella a la rambla de Catalunya, a Barcelona

Per: Cullera de Boix

El grup Cullera de Boix, expert en arrossos de Barcelona, ha renovat la terrassa de l’establiment ubicat a la rambla de Catalunya, amb capacitat per a més de 35 persones a l’exterior.

Des d’aquesta primavera ja és possible menjar una paella per dinar al restaurant Cullera de Boix – Rambla, en ple centre de Barcelona. El nou establiment, estrenat ara fa menys d’un any, ha incorporat una terrassa àmplia situada al davant del local, a la rambla Catalunya.

“És un pas endavant per a la consolidació d’aquest nou restaurant a tocar de la plaça de Catalunya i per a la valorització de la marca Cullera de Boix al centre de Barcelona”, assenyala el gerent del grup, Rafael Santos, encarregat de gestionar els tres restaurants especialitzats en arrossos i paelles a la Ciutat Comtal.

La terrassa disposa de taules i cadires de fusta, amb para-sols blancs que cobreixen l’excés d’il·luminació a les hores punta. Així mateix, l’espai compta amb jardineres i plantes verdes, amb una decoració que para atenció a tots els detalls per aconseguir un ambient càlid i alhora, fresc.

“Volem que sigui un petit oasi al centre de la ciutat”, ha subratllat Santos, que apunta que encara queden canvis per incorporar a l’espai per tal d’aconseguir un ambient encara més atractiu per al públic.

Menjar una paella per dinar a Barcelona
L’espai està concebut perquè el client pugui esmorzar, fer un vermut, menjar una paella per dinar i prendre copes al vespre. “És una terrassa ideal tant per a les persones que treballen a la zona, perquè vinguin a fer el menú del migdia, com per als turistes que volen tastar una paella o un arròs de qualitat a tocar de plaça de Catalunya, sense haver d’anar a la Barceloneta”, explica el gerent de Cullera de Boix.

Amb la renovació del restaurant Cullera de Boix- Rambla ja és possible menjar una bona paella a una terrassa a ple centre de Barcelona

La nova terrassa se suma a la renovació d’aquest local estrenat l’estiu de 2015 i que aviat incorporarà altres novetats, com el funcionament a ple rendiment de la planxa exterior per tal de poder degustar els millors productes cuinats a la vista i al moment.

La terrassa de Cullera de Boix – Urquinaona
Aquest espai exterior del restaurant especialitzat en arrossos a la rambla Catalunya se suma al que ja té el grup a prop de la plaça Urquinaona, ubicat a la ronda de Sant Pere, 24.

De fet, la terrassa de Cullera de Boix – Urquinaona és un referent a la zona, amb uns clients fidels des de l’obertura de l’establiment, ara fa 15 anys, de la mà de l’empresari hostaler Jordi Gabarrell.

Reservar en el restaurant de paella de Barcelona Cullera de Boix.

¿Quieres recibir nuestras últimas recetas?

Subscriu-te al nostre newsletter i coneixeràs
les promocions, menús i l'última hora
de Cullera de Boix!