16/11/2016

El millor ‘brunch’ de Barcelona se serveix a Cullera de Boix
El millor esmorzar de forquilla, dit també brunch, se serveix al restaurant Cullera de Boix a Barcelona.
El millor esmorzar de forquilla, dit també brunch, se serveix al restaurant Cullera de Boix a Barcelona.

Per: Cullera de Boix

El restaurant situat en plena Rambla ofereix un deliciós esmorzar de forquilla a Barcelona.

Voleu començar el dia amb bon peu? Doncs us cal un esmorzar complet, dels tradicionals, ara conegut per les influències anglosaxones com a ‘brunch’. Ho teniu fàcil, ho podeu trobar en ple centre de la capital catalana als restaurants Cullera de Boix. Us ofereixen el millor esmorzar de forquilla de Barcelona que podeu tastar a un preu raonable i amb productes de qualitat.

I quin esmorzar de forquilla hi trobareu? En el cas del restaurant ubicat la rambla de Catalunya, en ple centre de la capital catalana, hi teniu opcions elaborades. A banda dels clàssics amb croissants i entrepans acabats de fer, amb embotits de primera qualitat, hi trobareu opcions calentes fetes a la planxa.

És aquí la diferència: teniu un assortit d’ous fets de mil maneres (amb pernil, bacó, cansalada, salmó, formatge, etc.) i botifarres obertes acompanyades de mongetes i saltats de verdures.

El millor esmorzar de forquilla, dit també brunch, se serveix a Barcelona

Ho podeu acompanyar amb un suc de taronja acabat d’esprémer, un cafè de la mà d’un dels millors productors del país (l’empresa Cafè Saula) o un dels assortits de te que oferim a la carta, a més d’altres begudes.

‘Brunch’ amb premis per als clients fidels

Si voleu obtenir un esmorzar gratuït, no us oblideu de demanar les targetes de fidelització: per cada deu esmorzars que feu, en tindreu un de gratuït.

Aquesta opció és realment agraïda per tots els clients, ja que si es prefereix un esmorzar clàssic en lloc d’un de continental o un de forquilla, gaudireu d’entrepans fets del pa de flauta del Forn Boix, una de les fleques artesanes de referència de la ciutat i que des de fa anys és el proveïdor del pa de Cullera de Boix.

Per  fer el millor esmorzar de forquilla de Barcelona consulta a on són en els restaurants Cullera de Boix.

¿Quieres recibir nuestras últimas recetas?

Subscriu-te al nostre newsletter i coneixeràs
les promocions, menús i l'última hora
de Cullera de Boix!