10/11/2016

Fes un menú de paella a la Rambla de Barcelona i tasta el pastís del dia!
Patissos artesans del restuarant arrossos de Cullera de Boix
Patissos artesans del restuarant arrossos de Cullera de Boix

Per: Cullera de Boix

El restaurant especialitzat en arrossos de Barcelona Cullera de Boix t’ofereix cada dia una selecció de pastissos per degustar en qualsevol moment.

Des de primera hora et posen la temptació damunt la taula. Normalment tens un mínim de tres opcions: un pastís de xocolata, un de formatge a l’estil ‘cheesecake’ i un altre, per exemple, de fruita.

Es tracta d’una iniciativa que ha engegat aquesta tardor Cullera de Boix per endolcir tots els àpats que ofereixen. Així, des d’ara ja és possible fer un esmorzar de forquilla a Barcelona amb un toc dolç d’un pastís artesà.

 

Pastís de xocolata restaurant arrossos Barcelona

El menú del dia s’acaba (després de degustar un dels millors arrossos de Barcelona) amb un pastís especial o un cafè o un te, acompanyat d’una porció d’aquests pastissos que els clients ja qualifiquen de sublims.

El colofó després de menjar un arròs a la Rambla

La idea, promoguda des de la gerència de Cullera de Boix, pretén realçar els pastissos elaborats de manera artesana i amb productes de primera categoria. S’elaboren cada dia a primera hora i varien segons els productes de temporada (en especial, les fruites) i l’acceptació dels clients.

 

Pastís de xocolata restaurant arrossos Barcelona

Per ara, el de xocolata i cacau, queda demostrat segons els càlculs del restaurant, és el més sol·licitat de tots. En especial, indiquen, per compartir amb un acompanyant després de menjar un arròs al restaurant de la rambla de Catalunya, al centre de la ciutat, de Cullera de Boix.

Més informació: reservar al restaurant de paelles de Barcelona Cullera de Boix.

¿Quieres recibir nuestras últimas recetas?

Subscriu-te al nostre newsletter i coneixeràs
les promocions, menús i l'última hora
de Cullera de Boix!