22/11/2016

Arròs i cuina de Barcelona a Cullera de Boix

Per: Cullera de Boix

El restaurant d’arrossos Cullera de Boix de Barcelona ofereix una cuina de mercat de qualitat, amb unes paelles que són referència a Barcelona gràcies a l’aposta de contractar a proveïdors locals.

A la carta de Cullera de Boix podreu degustar plats casolans i de temporada, amb especial èmfasi en els arrossos, que són l’especialitat i el segell de la cuina d’aquest restaurant conegut per l’elaboració de paelles a Barcelona. De fet, cada dia en el seu menú trobareu un plat d’arròs o paella, la marca de la casa.

Com a menú ideal, des de la casa fan el suggeriment d’un pica-pica acompanyat d’un dels arrossos, ja sigui el de marisc, el mar i muntanya o un risotto, entre altres plats de la carta.

També trobareu una carta de vins completa i degudament seleccionada per a cada plat de carn, peix i verdures. Ofereixen una desena de DO, el 80%, provinents de Catalunya.

La paella de Barcelona: coneix els proveïdors locals

Una de les apostes clares i contundents de Cullera de Boix és la selecció dels proveïdors. L’exemple més emblemàtic és que trien empreses que elaboren els productes de manera artesana, com és el cas del Molí de Rafelet, de Deltebre.

El seu arròs es fa a l’únic molí de fusta operatiu que queda a Catalunya i a la resta de l’Estat, amb un procés d’assecatge de l’arròs manual i a l’aire lliure. Aquest procés es nota en el resultat final de la paella, que queda més saborosa, amb els grans d’arròs al punt.

I no és l’únic proveïdor artesà. També se serveix Pasta Sanmartí, de Caldes de Montbui, una empresa de fideuers amb tres segles d’experiència. L’elaboren de manera tradicional i aconsegueixen un producte sublim fet a base de sèmola de blat dur i aigua termal del municipi.

A banda dels plats consistents, els esmorzars també s’acompanyen amb un dels cafès més reconeguts del país, el Cafè Saula, que just aquest any ha celebrat el 65è aniversari. La llet també la porten fresca de Cal Porta. Pel que fa el pa, prové del Forn Boix, una fleca tradicional de Barcelona, i l’oli d’oliva extra verge que s’ofereix és Priordei, d’olives arbequines del Priorat.

Els arrossos de Cullera de Boix al nou web i a les xarxes socials

Per estar al dia, seguiu les xarxes socials i el nou web de Cullera de Boix estrenat aquest any, el qual inclou el blog GurmetBoix, amb novetats de cuina i del sector.

També té un apartat amb totes les receptes que cada mes el xef de Xavier Matarrodona publica a la revista CUINA, algunes de les quals, seleccionades en aquest recull.

A Twitter, Facebook i Instagram els trobareu a les etiquetes #CulleradeBoix i les específiques de cada restaurant #CulleraRambla, #CulleraBoqueria i #CulleraUrquinaona.

Per  fer la millor paella de Barcelona consulta on són en els restaurants Cullera de Boix.

¿Quieres recibir nuestras últimas recetas?

Subscriu-te al nostre newsletter i coneixeràs
les promocions, menús i l'última hora
de Cullera de Boix!