31/10/2016

Fes un arròs a la rambla de Barcelona i gaudeix de castanyes i panellets per postres
Després de menjar un arròs a Rambla de Barcelona, res com gaudir d'unes catanyes per la tardor.
Després de menjar un arròs a Rambla de Barcelona, res com gaudir d’unes catanyes per la tardor.

Per: Cullera de Boix

Per aquesta festivitat de Tots Sants et fem un repàs de la tradició i et donem les claus dels productes que trobaràs a taula de restaurants d’arrossos de Barcelona, com per exemple el Cullera de Boix.

L’arribada de les tradicions nord-americanes a Catalunya ha modificat, en certa manera, la festa de la castanyada, però com que es tracta d’una de les festes més nostrades que celebrem durant l’any, la tradició ha resistit l’empenta i encara se’n conserven els elements més importants.

Parlem, esclar, dels panellets i les castanyes. Encara que els nens vagin de casa en casa demanant caramels, a totes les cases es mengen –i es fan–, panellets.

Després de menjar un arròs a rambla a Barcelona, gaudeix d'uns panellets per Tots Sants.

N’hi ha de tradicionals, com el de pinyons, el d’ametlla o el de coco, però també, cada vegada més, d’originals, com els de fruita confitada, de xocolata i, fins i tot, algunes pastisseries en preparen de salats.

Fer un menú de paella a La Rambla de Barcelona per Tots Sants

Tampoc falten les castanyes torrades, que podem comprar a les petites parades que s’escampen per Barcelona, regentades per unes castanyeres que no van tan abrigades com abans, però que no falten a la cita anual amb tots nosaltres per celebrar una castanyada com cal.

Res com gaudir de la millora paella de Barcelona feta a base de productes de temporada com els bolets,  acompanyada d’unes castanyes i panellets de postres!

I per aquestes dates, moltes poblacions catalanes i barris de Barcelona celebren la festa popular de la castanyada. Perquè no és una festa per viure en la intimitat. La nit del 31 d’octubre podeu sortir a sopar un bon arròs de bolets –que ara n’és temporada!– i celebrar la castanyada amb els veïns i els amics.

Si els petits de casa han fet panellets a l’escola –per a molts, és el seu primer contacte amb la cuina i la pastisseria–, és el moment de menjar-los i descobrir si són bons pastissers!

Reserva al restaurant d’arrossos de Barcelona, Cullera de Boix, per provar-ne un de bolets!

¿Quieres recibir nuestras últimas recetas?

Subscriu-te al nostre newsletter i coneixeràs
les promocions, menús i l'última hora
de Cullera de Boix!