Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/culleradeboix.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140 Urquinaona

L’origen de la nissaga de Cullera de Boix

La primera llavor del grup es va plantar a Cullera de Boix – Urquinaona ara fa més de 15 anys. Avui dia ens mantenim fidels a l’origen i oferim als clients els arrossos i la cuina casolana que ens ha marcat i ens ha permès expandir el segell de qualitat a altres dos restaurants del centre de Barcelona.

Terrassa a l’aire lliure

A tocar de la plaça de Catalunya, entre Ciutat Vella i l’Eixample de Barcelona, trobaràs Cullera de Boix – Urquinaona, un restaurant de disseny càlid amb capacitat per a 150 persones.

Disposa de terrassa a l’aire lliure, on es poden degustar els esmorzars, els menús i la carta de vins. El restaurant també ofereix un espai privat per a reunions de treball i celebracions.

#CulleradeBoix
#CulleraUrquinaona

Galeria

Horari

De 07.30 a 23.00 h: cuina contínua

Adreça

Ronda Sant Pere, 24, Barcelona, España

+34 93 268 79 82

urquinaona@culleradeboix.com

Vols rebre les nostres millors receptes?

Subscriu-te al nostre newsletter i coneixeràs
les promocions, menús i l'última hora
de Cullera de Boix!